» Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlaryağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeyegeldilermi?
» Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelipgözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksındemektir..
» Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğinibiriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgardaolacağım.
» Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmurdamlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni nekadar sevdiğimin ispatıdır…
» Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensizsevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlısessizlikte seninleyim!
» Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldızdaha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
» Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onuniçin ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeydendeğerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse…siz aşıksınız…
» Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sanadönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman seninolmamıştır.
» Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesindeunutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyleözlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimiparlayan gözleriyle kurulasın.
» Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çokbeklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansızvarsa onu seçer.
» Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğerisevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benimolmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
» Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovankovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsabiryerlerde seven kalp seni bekler..
UNUTMA BEYAZ GÜLÜN GÖLGESİ BİLE SİYAHTIR(zor kız)
Eğer hayat bir sınavsa ben kağıdımı verip çıkmak istiyorum... (mutluluk oyunu)
BİR ZMANLAR HAYLİMDİN ŞİMDİ KABUSUM OLDUN ,BEN SENSİZ SANİYELRİME ACIRKEN SEN BAŞKALIRININ OLDUN.. (nihan)
qeRCeqLer aCıdıR.BaqLava TaTLıdıR.O ZaMaN BaqLava qeRCek DeiLDiR.
qÖzLer aqLmakLı sÖzLer aCımaSız hayaT anLamSızZZ..!
DünYa Ba$a DöNéBiLiR Ama Ben BiR DaHa Ba$a DöNéMéM YaPaMam BiR DAHa ÖLeMem..!! (özgee.)
BéqLéMéqTé FayDa YoKKi BéqLéNén HiÇ GéLmiYoRKii... özgee.
SiLgiN KaLéMinDén önCé BiTiYorSa YanLı$ Çok DéMékTiR... özgee.
ÇaRéSizSéNiZ...ÇaRé SizSiNiZ!!!... özgee.