MEKAN BURASI:xD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

burası gen forum full down, fulleğlence

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Perfect Windows XP SP3 +Plus
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 6:45 pm tarafından Admin

» PhotoShop CS3 - Örnekli Görüntülü Ders
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:17 am tarafından Admin

» Expression Web (Yeni Frontpage) Video Ders TR
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:16 am tarafından Admin

» Photoshop Banner Yapımı[TrSniper Video]
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:15 am tarafından Admin

» Photoshop Banner Yapımı[TrSniper Video]
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:15 am tarafından Admin

» Adobe Photoshop CS3 Görsel Eğitim (Türkçe)
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:12 am tarafından Admin

» Adobe Photoshop Cs2 Adım Adım Kurma
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:08 am tarafından Admin

» Photoshop Egitim Kitabi
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:05 am tarafından Admin

» Standart Adobe Illustrator Brushes Linkleri :
Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:04 am tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek Empty
MesajKonu: Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek   Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek I_icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 3:35 pm

Msn'deki Gözkırpmalarınızı, İfadelerinizi, Resimleriniziformattan sonra da kullanmak içim

Windows Xp İçin:

C: Document and Setting içindeki Administrator'ın içindeki (Bu SizinKullandığınız Oturum açma Kimliğinizdeki isimde Olabilir) Gizli OlarakBulunan Application Data içindeki Microsoft'un İçindeki Msn Messenger'aBaşka Biyere Yedeklemek...

Windows 98 ve Me için:

C: Windows'un içindeki Gizli Olarak Bulunan Application Data içindekiMicrosoft'un İçindeki Msn Messenger'a Başka Biyere Yedeklemek

Ve bilgisayarınız da Format Veya Değişiklik yaptıktan sonra Aynıkopyayı uygun Yere Koyarsanız Eski Msn inizin Aynı Şekilde, Her ŞeyiyleDurduğunu Görebilirsiniz...
http://gncmekan.yetkinforum.com

Format Atınca İfadelerinzi Gitmeyecek
1 sayfadaki 1 sayfası