MEKAN BURASI:xD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

burası gen forum full down, fulleğlence

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Perfect Windows XP SP3 +Plus
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 6:45 pm tarafından Admin

» PhotoShop CS3 - Örnekli Görüntülü Ders
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:17 am tarafından Admin

» Expression Web (Yeni Frontpage) Video Ders TR
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:16 am tarafından Admin

» Photoshop Banner Yapımı[TrSniper Video]
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:15 am tarafından Admin

» Photoshop Banner Yapımı[TrSniper Video]
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:15 am tarafından Admin

» Adobe Photoshop CS3 Görsel Eğitim (Türkçe)
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:12 am tarafından Admin

» Adobe Photoshop Cs2 Adım Adım Kurma
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:08 am tarafından Admin

» Photoshop Egitim Kitabi
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:05 am tarafından Admin

» Standart Adobe Illustrator Brushes Linkleri :
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:04 am tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full...

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... Empty
MesajKonu: Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full...   Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... I_icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 7:35 pm

#EKLENENLER#
*DirectX 9c Mart 2008 -DrectX 9 son sürüme yükseltildi. Oyunlarda ve multimedyada daha fazla performans elde edersiniz.
*Internet Explorer 7 -Hantal ve sorunlu IE6 yerine IE7'ye güncellendi. Hem de son güncel sürüm 1.0.9 versiyonuyla.
*WGA Hacked 1.7.69.2 -Eklenerek update yapabilmeniz sağlandı ve orjinallik uyarıları gibi can sıkıcı şeyler engellendi.
*Vista Sounds Replacment -İle XP sesleri direkt Vista sesleri ile değiştirildi. Can sıkıcı XP sesleri gitti, yerine hoş Vista sesleri geldi.
Winrar 3.71 Türkçe Eh 1 tane de program koyayım dedim, o da elimiz ayağımız olan Winrar, her bilgisayara lazım.

#Kurulumdan Sonra Aldığım Ekran Görüntüleri#
Masaüstü:
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... Adszqg0
Masaüstü, Bilgisayarım Sağ Tık Menüsü ve Görev Yöneticisi Değerleri:
Evet Windows Update'e bağlanabildi görülebildiği gibi:
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... Adsz3wr4
#İndirme Linkleri#
CODE
http://rapidshare.com/files/112884066/PerfectXpSp3_Optimized.part1.rar
http://rapidshare.com/files/112900108/PerfectXpSp3_Optimized.part2.rar
http://rapidshare.com/files/112919856/PerfectXpSp3_Optimized.part3.rar
http://rapidshare.com/files/112964336/PerfectXpSp3_Optimized.part4.rar

Toplamda 373 mb. indireceksiniz. Çıkarınca 390 mb.'lık iso dosyası elde edeceksiniz yazdırmayı anlattım... Gereksiz bileşenlerin çıkarılması ve yüksek sıkıştırma ile bu boyut elde edilmiştir.
Biliyorsunuz rapidshare yeni kodlama sistemine geçti. Free'yi seçip bekledikten sonra çıkan karakterlerden daima 4 tanesi ''kedili'' harflerdir onları yazıp indirin. Her part'dan sonra uzun süreler beklememek için modeminizi kapatıp açın biliyorsunuz... Ve sadece 4 part.

CD'ye Yazmak
Standart prosedürü bilenlerin okumasına gerek yok. Bütün partları indirdikten sonra herhangi birine sağ tıklayıp buraya çıkart (Extract here) derseniz 1 tane iso dosyası çıkacaktır. Bu dosya winrar ikonu şeklinde olabilir dert etmeyin, aslında iso'dur sorun yok.(cd şeklinde simgesi varsa direk çift tıklayıp yazdırabilirsiniz nero otomatik açar ve hızı seçip hemen yazdırırsınız) Nero'dan kalıp/tasarı/dosya menüsünden disk kalıbı veya kayıtlı tasarı seçin. Açılan pencerede çıkardığınız iso dosyasını seçip aç deyin. Ve son olarak yazma penceresinde hızı seçip yazma işlemine başlayabilirsiniz.(16x tavsiye ederim yavaş yazmak daha iyidir) Resimle anlatayım bir de. Yeni ve eski sürüm Nero'da menüler farklıdır o yüzden önce yeniye sonra eskiye göre göstereyim:
Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full... Kalibi_yazdir
Kalıbı diske yazdır deyip iso cd imajımızı seçip yazdırıyoruz yine.

#KURULUM#
Bu standart prosedürü de bilmeyenler için anlatıyorum bilenlerin okumasına gerek yok... ISO İmajınızı CD'ye yazdırdıktan sonra bilgisayarınıza takıp CD'den başlatın(boot edin). 15 saniye içinde herhangi bir tuşa basın. Ön Yükleme tamamlanıp kurulum ekranına geldiğinde yönergeleri izleyerek C sürücüsünü silin. Ve burayı NTFS veya FAT32 seçerek kurulumu yapın(NTFS, hızlı biçimlendirme tavsiye ederim). Formatlamaya başlacak ve hemen ardından dosyaları kopyalamaya başlayan ekranı göreceksiniz. Artık bilgisayar başında beklemenize gerek yok geri kalan tüm işlemler otomatik yapılacaktır... Sisteminizin hızına göre 10-20 dakika arasında biter ve sizi hazır masaüstü bekler. Şunu da belirteyim mesela F12 ile(bu tuş değişebilir) sadece 1 kere CD'den başlatma seçmek yerine Bios'tan temelli ilk sıraya CD-rom getirdiyseniz kurulumun yarısında falan bilgisayar kendine reset çektiği bölümden sonra yine cd'den başlamak isteyip 15 saniye içinde yine bir tuşa basmanızı isteyecektir, BASMAYIN. Dediğim gibi kendisi halledecektir bu ekranı geçin müdahale etmeyin yani kuruluma hdd'ye kopyaladığı dosyalardan devam edip bir yandan da cd'den gerekli dosyaları okumaya devam edecektir ve kurulumu tamamlayacaktır. Yani kurulum bitene, masaüstü gelene kadar hiçbir müdahalede bulunmayın ve cd'yi de çıkarmayın. Kurulum bittikten sonra çıkarabilirisiniz. Bu kadar basit, bilmeyenler için tekrar edeyim dedim yoksa değişik bişey yok her windows kurulumu bu şekildedir.
http://gncmekan.yetkinforum.com

Xp Sp3 Optimize Edition (sp3, Katılımsız, 373 Mb), Sata/Raid, IE7, Orjinal SP3, Otomatik, Optimize, Sade&Full...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KNIGHT ONLİNE full indir